Zomer in de Zorg 2017

Home » Blog » Zomer in de Zorg 2017

Traditioneel-chinees-geneeswijze-therapeuten-voelen-de-pols

HOERA!!!

In de zomervakantie zijn er geen lessen en dus is er tijd over in de praktijk. Dit jaar gaan we dat goed benutten. In de maanden Juli en Augustus schenkt de praktijk elke week 4-8 uur aan een dienst- of zorginstelling die dat goed kan gebruiken.

Wie ben jij?

Jij werkt in de zorg- of dienstverlening en hebt het hele jaar hard gewerkt. Dan komt de zomer. Een drukke tijd. Iedereen gaat met vakantie. Het lijkt alsof er nog meer werk is met minder mankracht. Maak dan nu gebruik van de schenking van de praktijk!

Verwen je personeel

In de zorg staat altijd de doelgroep centraal. Met alle bezuinigingen heeft jouw personeel veel extra inzet gegeven. En vaak is dit ook het geval in de zomer. Extra activiteiten voor bewoners, cliënten en patiënten, terwijl de personele bezetting soms krap is. Nu is een goed moment om jouw personeel wat extra aandacht te geven. Zet deze schenking van de praktijk in door stoelmassage mogelijk te maken voor het personeel.

 

Een leuke activiteit voor jouw doelgroep

Superleuk natuurlijk extra activiteiten in de zomervakantie, maar het vraagt wel wat organisatie. Daarbij gaat het werk: de (individuele) gesprekken, de overlegvormen en het maken van de rapportages gewoon door. Met dit aanbod van de praktijk kun jij bijvoorbeeld stoelmassage, handmassage, hoofdmassage of een workshop inzetten. Bewoners, cliënten en patiënten krijgen even die extra persoonlijke aandacht.

 

Vraag naar de mogelijkheden en plan een afspraak in.

per mail: info@praktijkvoorpijnbestrijding.nl

per telefoon/ whatsapp: 06 22 78 04 88,

of via onderstaande formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame