Vijfhoek Summer vibes 2019

Home » Blog » Vijfhoek Summer vibes 2019

Dit is de eerste zomer op de Vijfhoek in Deventer. En wat zijn we trots op de ruimte die er is. Dat vieren we door jou dit mooie zomerprogramma cadeau te doen. Het zomerprogramma bestaat uit supertoffe activiteiten in het kader van ontspanning. Iets waar we allemaal wel aan toe zijn, toch?

SUMMER VIBES

De reacties op het programma zijn absoluut enthousiast. En de eerste aanmeldingen zijn binnen.

De charme van dit rustpuntje is dat we met kleine groepen werken. Zo kunnen we tijd, energie en aandacht besteden aan alle deelnemers. De groepen zijn daarom klein.

IN het zomerprogramma hoef je je alleen maar aan te melden door een whats-app berichtje te sturen naar 0622780488 en hierin te vermelden aan welke activiteit je mee doet.

Yoga

We zijn supertrots dat dé yoga docent van Deventer zijn lessen naar de vijfhoek brengt. Wie kent Berry Steenbruggen niet? Tijdens het zomerprogramma hoef je je alleen maar op te geven om deel te nemen.

 

Klankmeditatie

Laat je bedrijven op deze oosterse klanken en geniet van een ontspannen klankbad! Gerard Somer laat je beleven wat luisteren met je lichaam betekent.

Aarde healing

Anneke van Tricht spant zich in augustus in om samen met jou de aarde en kosmos van energie te voorzien. Lijkt het je leuk om hierin je aandeel te hebben dan ben je meer dan welkom!

Qi Gong

Een kalme geest is veel waard. Met deze ademhalingstechniek in combinatie met bewegingspatronen kan jij overal waar je bent je eigen batterij opladen.

 

Open Spreekuur

Heb jij klachten? Heeft je gezondheid iets extra’s nodig? Elke eerste maandag van de maand kan je met al je vragen terecht op het open spreekuur. Merel zit voor je klaar tussen 10:00 uur en 12:00 uur om je te vertellen of ze iets voor je kan betekenen of je van advies te voorzien. Wil je weten of acupunctuur, massage of kruiden iets voor jou kan betekenen, dan is dit een makkelijke manier om meer informatie in te winnen.

 

Zie de kalender voor de data van de verschillende activiteiten.

Locatie: Leonard Springerlaan 117, Deventer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame