Tarieven

tuinaTraditionele Chinese MassageVuurcuppenPraktijk voor Pijnbestrijding
Ervaar onze speciale massage technieken!
Traditionele Chinese Massage
De helende werking van Vuurcuppen
Wat kan Praktijk voor Pijnbestrijding voor u betekenen?

pinnenTarieven en vergoedingen

Het eerste consult met intake: €75

Vervolgconsulten: €60

 

Tariefswijziging per 1 maart 2019

1ste consult met intake: 80 euro

vervolgconsulten: 65 euro

Vergoedingen

 

Bij een aanvullende ziektekostenverzekering heeft u veelal (gedeeltelijk) recht op vergoeding van de behandeling. Vergoedingen uit de aanvullende polis gaan niet af van het eigen risico.

Neemt u voor meer informatie over vergoedingen contact op met uw ziektekostenverzekeraar of ga naar www.zhong.nl. Wij adviseren te allen tijde om voorafgaande aan de behandelingen bij de eigen zorgverzekeraar navraag te doen naar Bijzondere Voorwaarden zodat problemen over vergoeding voorkomen kunnen worden.

Betaling van het consult geschiedt in contanten of per pinbetaling. Na de behandeling krijgt u een factuur mee voor de zorgverzekeraar. Afspraken die minder dan 24 uur van te voren worden geannuleerd, worden in rekening gebracht als consult.

 

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame