Pijnbestrijding

Pijnbestrijding Nijmegen

Met alternatieve of natuurlijke methodes

Pijn heeft een alarmfunctie en waarschuwt ons. Pijnbeleving is dus van vitaal belang om weefsels en het lichaam te beschermen en gezond te houden. Langdurige pijn kan echter leiden tot stress. En ook acute pijn kan u dagelijks leven fors beïnvloeden.

Onderdrukking van pijn kan nadelige gevolgen hebben zoals chronische overbelasting. Pijnstillers verminderen vaak de pijn, en ondanks dat dit nuttig kan zijn bij een duidelijk oorzaak, kan er ook medicalisering optreden. Bij medicalisering heeft een inname van steeds hogere doseringen weinig effect, maar kunnen wel vervelende bijwerkingen optreden.

Praktijk voor pijnbestrijding Deventer wil u graag alternatieve en natuurlijke behandeltherapieën aanbieden.

Daarnaast kunt u ook terecht bij de praktijk voor andere klachten, kijkt u gerust bij andere indicaties.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame