Open Dag “De Verdieping” in Deventer

Home » In de media » Open Dag “De Verdieping” in Deventer
De Verdieping  2 nov. 2014

De Verdieping
2 nov. 2014

Sinds 2 jaar wordt er samengewerkt op de verdieping. En dat vieren wij graag met een gezellige dag!

Met veel enthousiasme nodigen we jou uit voor een dag vol verrassingen, (zelf)reflectie, ontspanning, gezondheid en mooi-zijn! Praktijk voor Pijnbestrijding is blij haar bijdrage te kunnen leveren.

 

Zondag 2 november

11:00 – 16:30 uur 

H.G. Gooszenstraat 1 Deventer

 

Op de Open Dag van “De Verdieping” bieden tien therapeuten een gevarieerd programma met activiteiten op het gebied van gezondheid, welzijn en persoonlijke ontwikkeling, zoals yoga, mindfulness, stressreductie, traumaverwerking, massage, familie-opstellingen, hooggevoeligheid en nog veel meer.

Praktijk voor Pijnbestrijding trapt af met Qi Gong om 11:00 uur. En staat vanaf 11:30 uur voor jou klaar om je te laten genieten van een kleine proefbehandeling Tuina- massage.

Tuina-massagetherapie

Tuina is een manuele therapie gebaseerd op onder andere de meridiaanleer. Tuina wordt ook wel uitgelegd als Chinese medische massage. Met Tuina therapie kan zowel acute pijn als chronische pijn behandeld worden. Meer weten over Tuina en haar helende werking?

Acupunctuur Praktijk

Bij Acupunctuur worden dunne naaldjes gebruikt om zogenaamde acupunctuur punten op meridianen aan te prikken. Elk acupunctuur punt kent zijn eigen acties en indicaties. Door bepaalde punten aan te prikken beïnvloedt de acupuncturist de energie van het lichaam. Praktijk voor Pijnbestrijding is gecertificeerd in klassieke acupunctuur.

Traditioneel Chinese Geneeswijze

Traditioneel Chinese Geneeswijze heeft een oorsprong die teruggaat tot 2698 tot 2598 v. Chr. Een van de klassieke oude teksten, Huangdi Neijing beantwoordt de basisvragen van de Interne Geneeswijze die tot op vandaag nog steeds bestudeerd worden. Kenmerkend voor deze geneeswijze is de holistische benadering, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten. Tijd en aandacht voor de patiënt is een belangrijke pijler. Een voordeel van deze behandelvorm is bijvoorbeeld dat afhankelijkheid van chemische medicijnen wordt voorkomen en patiënten geen last hebben van nadelige bijwerkingen.

Behandeltechnieken zijn Tuina (chinees medische massage), Acupunctuur, Moxa, Cuppen, Kompressen, Guasha en kunnen aangevuld worden met voedings- en levensstijl adviezen.

Voor meer informatie over het gehele programma van “De Verdieping”:

http://opendagdeverdieping.webklik.nl/page/programma

 

Wij kijken uit naar jou komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame