Nekpijn whiplash klachten

Nekpijn whiplash klachten

Nekpijn en whiplash klachten behandelen

Nekpijn kan erg belemmerend zijn in het dagelijks leven. Het kan zijn dat jij moeite hebt met het schudden van het hoofd, het “ja-knikken”, of last hebt bijvoorbeeld bij het autorijden. Je kunt niet gemakkelijk over de linker- of rechterschouder kijken.

Uw nekpijn behandelen doen we in de praktijk met een speciale behandelmodule voor nekklachten. Wij hebben ervaring met verschillende aandoeningen, zoals stijve nek, tocht op de nek, nekhernia, cervicale vergroeiing, whiplash etc. De praktijk heeft zich in het bijzonder verdiept in whiplash-klachten. Naast succesvolle behandelingen kan Traditioneel Chinese Geneeswijze uitleggen waardoor bepaalde klachten ontstaan, zoals geheugenproblemen, duizeligheid of concentratieproblemen.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame