Tuina Massage Therapie

Tuina-massage-deventer

Tuina Massage Therapie

Tuina is een massage therapie gebaseerd op onder andere de meridiaanleer. Tuina wordt ook wel uitgelegd als chinees medische massage.

In de Chinese ziekenhuiszorg neemt de Tuina massage afdeling een belangrijke plek in, waar met behulp van verschillende technieken blokkades worden opgeheven en de Qi en bloedcirculatie op gang gebracht worden. De Tuina therapeut kan u uitleggen dat juist het stromen van de lichaamsvloeistoffen van uiterst belang is om pijn te voorkomen.

Met Tuina massage therapie kan zowel acute pijn als chronische pijn behandeld worden. Tuina massage is naast curatief (behandelend) ook een goede preventieve therapie. Daarnaast kunt u informeren naar de mogelijkheden van een emotie-regulerende of anti-stress behandeling.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina massage therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame