Personeel gezond en fit

Personeel gezond en fit

Door de verhoging van de AOW-leeftijd moeten Nederlanders langer doorwerken. Om dat te kunnen volhouden is het belangrijk dat jouw personeel gezond, fit en gelukkig is. Maar hoe doe je dit als werkgever? Wat kan jij hierin betekenen?

Merel Somer denkt mee met ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf en grote concerns in de Stedendriehoek!  In samenspraak met een aantal partijen is ze druk bezig met de ontwikkeling van Fitzorg!

Fitzorg

Fitzorg is een pakket op maat, dat voldoet aan de wensen en de behoeften van jouw bedrijf. Na analyse maken we samen een actieplan om jouw personeel gezond en fit te maken of te houden! Merel werkt samen met verschillende disciplines om tot de beste dienstverlening te komen.

Voorkom ziekteverzuim in jouw bedrijf. Vanaf 22 oktober 2015 wordt door het Ministerie van Sociale Zaken budget vrij gemaakt hiervoor: Bedrijven en instellingen die gezondheid stimuleren en zich inzetten om bijvoorbeeld werkstress te voorkomen kunnen aanspraak maken hierop. De waardering van werknemers voor deze actieplannen zijn vaak groot! (Deze maatregelen staan los van de huidige Arbo-regels.)

Specialisaties van Merel:

  • unieke gezondheidscheck
  • individueel zorg op maat in de praktijk
  • mindfulness op de werkvloer
  • inspirational talk
  • chinese stoelmassage

Een chinese stoelmassage is een preventieve behandeling. Een fysieke aanpak en praktische adviezen bevorderen de lichamelijke conditie. Niet alleen voorkom je klachten als RSI, CANS en stress, bovenal zijn werknemers weer fris en helder inzetbaar!

Reacties van klanten:

Fantastische massage

“Ik heb in het verleden wel eens een stoelmassage gehad, maar deze slaat werkelijk alles! De aanraking, de tonatie op de spieren, de ontspanning daarna: het is grandioos! Mijn complimenten.”

chinese stoelmassage“Zeer gewaardeerd door de medewerkers van Delta Pi. Met Merel komt de soepelheid weer terug!”

 

 

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame