Internationaal therapeut beurs 2014

Home » Blog » Internationaal therapeut beurs 2014

Internationaal-TherapeutIs gezondheid belangrijk voor jou? Wil jij meer weten over jouw gezondheid of hoe je die kan behouden of verbeteren?

Dan is de Internationaal therapeut beurs in Apeldoorn de beurs voor jou!

Op deze natuurlijke gezondheidsmanifestatie zullen ongeveer 200 organisaties, instellingen en opleidingen aanwezig zijn. Er worden nieuwe producten gepresenteerd. Lezingen en workshops gegeven en het is mogelijk om kennis te maken met nieuwe of traditionele methoden.

De Internationaal therapeut beurs is representatief voor de natuurlijke en totale gezondheid zowel lichamelijk als geestelijk. De belangrijkste stappen in gezondheid zul je zelf moeten nemen! Gezondheid zit ’em niet in een pilletje of een drankje, maar wel in bewustwording en een gezonde leefstijl.

Entree en Toegankelijkheid: Toegangskaarten kunnen voor 5 euro verkregen worden mits ze aangevraagd worden op de site: http://www.internationaaltherapeut.nl. Aan de kassa wordt een toegangsprijs gerekend van 12 euro. Er kan gratis geparkeerd worden. Kom je met openbaar vervoer? Vanaf het station rijdt een pendelbus naar de beurshal heen en weer terug.

Merel Somer van Praktijk voor Pijnbestrijding is in ieder geval aanwezig om jou te vertellen over Tuina en Acupunctuur op de Internationaal therapeut beurs 2014 (stand 204). Daarnaast is het mogelijk een korte behandeling te ervaren. Eén van de redenen dat we hier staan is dat je alleen een gedegen keuze kunt maken voor een opleiding wanneer je het niveau van de docenten hebt gezien én gevoeld. Door zien, voelen en ervaren kan jij het beste een beeld vormen over de kwaliteit van de behandelingen en de studie.

Academie Bo Yi: biedt beroepsopleidingen en bijscholingen aan uit drie van de richtingen van de Chinese geneeswijze (Acupunctuur, Tuina en Chinese kruiden). Enkele van deze opleidingen zijn:

Opleiding Basis Chinese Geneeswijze
Opleiding Acupunctuur
Opleiding Tuina Massage
Opleiding Tuina Therapie
Opleiding Chinese Kruiden
Opleiding Tuina Therapie voor Acupuncturisten
Opleiding Tuina Therapie Advanced
Cursus Chinese Stoelmassage

Bij Academie Bo Yi zijn opleidingen beschikbaar voor degenen die nog geen vooropleiding hebben gevolgd in de Chinese Geneeswijze. Daarnaast zijn er ook speciale opleidingen voor mensen die al wel Acupunctuur, Chinese kruiden of een opleiding Tuina hebben afgerond, zodat zij hun kennis verder kunnen uitbreiden en verdiepen.

Het docententeam van Academie Bo Yi bestaat uit Acupuncturisten, Tuina therapeuten en Herbalisten die allen beschikken over een ruime ervaring in het praktijkveld en daarnaast al een aantal jaar leservaring hebben. Voor meer informatie: http://www.bo-yi.nl

Zien we jou ook op de beurs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame