Chinese Stoelmassage


Chinese Stoelmassage

Gemotiveerde werknemers zijn de basis van een succesvol bedrijf. De drijfkracht hiervoor ligt bij jou als werkgever!

Effectiviteit en productiviteit zijn belangrijk, evenals het stimuleren en waarderen van werknemers. Investeren in minder ziekteverzuim door aandacht te hebben voor preventieve gezondheidszorg. Voorkomen van stress en hieraan gerelateerde klachten zijn vaak een aandachtspunt op alle verschillende lagen binnen de organisatie.

Kan ik stoelmassages onbelast aanbieden? Jazeker… wanneer je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • er is sprake van een arboplan
  • de stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • de massage wordt onder werktijd en op de werkplek aangeboden
  • werknemers hoeven geen eigen bijdrage te  betalen
  • er is geen sprake van een aanmerkelijke privesparing voor de werknemer

Een chinese stoelmassage is een preventieve behandeling. Een fysieke aanpak en praktische adviezen bevorderen de lichamelijke conditie. Niet alleen voorkom je klachten als RSI, CANS en stress, bovenal zijn werknemers weer fris en helder inzetbaar!

Reacties van klanten:

Fantastische massage

“Ik heb in het verleden wel eens een stoelmassage gehad, maar deze slaat werkelijk alles! De aanraking, de tonatie op de spieren, de ontspanning daarna: het is grandioos! Mijn complimenten.”

chinese stoelmassagePeter Bakker, directeur: “Zeer gewaardeerd door de medewerkers van Delta Pi. Met Merel komt de soepelheid weer terug!”

F12 logoMartijn Gillijns, directeur: “Gezondheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. De stoelmassage is hier een belangrijk onderdeel van. Mogelijke klachten proberen we zo onder de aandacht te brengen. 20 minuten massage is absoluut stress verlagend en energie verhogend. Merel levert een bijdrage aan de vitaliteit van onze medewerkers. Een prettige, professionele en enthousiaste masseuse, echt een aanrader!
 

Sigrid Maas, manager P&OO: Twee jaar geleden zijn we binnen WSW gestart met het aanbod van stoelmassages. Het eerste jaar boden we de medewerkers een massage van twintig minuten aan. Het tweede jaar is dit al snel gegroeid naar dertig minuten. De medewerkers zijn enthousiast over de stoelmassage. De agenda voor de dagen waarop de masseurs komen, zit vrij snel vol.
We merken dat mensen na een massage meer ontspannen en blijder zijn. We hebben het aanbod van de massage elk jaar geëvalueerd. Daaruit komt naar voren dat men het als een blijk van waardering ervaart en dat men de massage absoluut niet meer kwijt wil. Het werk en de benadering van Merel en Maarten wordt zeer hoog gewaardeerd. Ze zijn niet alleen handen, maar ook oren en hart voor ons allemaal. Op een of andere manier dragen zij ook bij aan een betere verbinding met elkaar.

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame