Chinese Stoelmassage


Chinese Stoelmassage

Gemotiveerde werknemers zijn de basis van een succesvol bedrijf. De drijfkracht hiervoor ligt bij jou als werkgever!

Effectiviteit en productiviteit zijn belangrijk, evenals het stimuleren en waarderen van werknemers. Investeren in minder ziekteverzuim door aandacht te hebben voor preventieve gezondheidszorg. Voorkomen van stress en hieraan gerelateerde klachten zijn vaak een aandachtspunt op alle verschillende lagen binnen de organisatie.

Kan ik stoelmassages onbelast aanbieden? Jazeker… wanneer je voldoet aan onderstaande voorwaarden:

  • er is sprake van een arboplan
  • de stoelmassage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • de massage wordt onder werktijd en op de werkplek aangeboden
  • werknemers hoeven geen eigen bijdrage te ┬ábetalen
  • er is geen sprake van een aanmerkelijke privesparing voor de werknemer

Een chinese stoelmassage is een preventieve behandeling. Een fysieke aanpak en praktische adviezen bevorderen de lichamelijke conditie. Niet alleen voorkom je klachten als RSI, CANS en stress, bovenal zijn werknemers weer fris en helder inzetbaar!

Reacties van klanten:

Fantastische massage

“Ik heb in het verleden wel eens een stoelmassage gehad, maar deze slaat werkelijk alles! De aanraking, de tonatie op de spieren, de ontspanning daarna: het is grandioos! Mijn complimenten.”

chinese stoelmassagePeter Bakker, directeur: “Zeer gewaardeerd door de medewerkers van Delta Pi. Met Merel komt de soepelheid weer terug!”

F12 logoMartijn Gillijns, directeur: “Gezondheid van onze medewerkers staat hoog in het vaandel. De stoelmassage is hier een belangrijk onderdeel van. Mogelijke klachten proberen we zo onder de aandacht te brengen. 20 minuten massage is absoluut stress verlagend en energie verhogend. Merel levert een bijdrage aan de vitaliteit van onze medewerkers. Een prettige, professionele en enthousiaste masseuse, echt een aanrader!
 

 

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact

captcha

Ontwerp van Basis Reclame