Achtergrond

Chinese Geneeswijze

Traditioneel Chinese Geneeswijze

Traditioneel Chinese Geneeswijze heeft een oorsprong die teruggaat tot 2698 tot 2598 v. Chr. Een van de klassieke oude teksten, Huangdi Neijing beantwoordt de basisvragen van de Interne Geneeswijze die tot op vandaag nog steeds bestudeerd worden. Kenmerkend voor deze geneeswijze is de holistische benadering, waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurlijke producten. Tijd en aandacht voor de patiënt is een belangrijke pijler. Een voordeel van deze behandelvorm is bijvoorbeeld dat afhankelijkheid van chemische medicijnen wordt voorkomen en patiënten geen last hebben van nadelige bijwerkingen.

Voor meer informatie over Traditioneel Chinese Geneeswijze: www.innerned.org

Behandeltechnieken zijn Tuina (chinees medische massage), Acupunctuur, Moxa, Cuppen, Kompressen, Guasha en kunnen aangevuld worden met voedings- en levensstijl adviezen.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame