Bewegingsklachten

Bewegingsklachten

Bewegingsklachten

Tuina Massagetherapie is bij uitstek geschikt om bewegingsklachten aan te pakken. Door verschillende massagetechnieken, manipulaties, tracties en stretchmethoden worden spier- en peesklachten behandeld en ruimte gemaakt in gewrichten.

Soms worden aanvullende technieken gebruikt, zoals moxakruiden, warmtekompressen, of acupunctuur om bepaalde triggerpoints te behandelen.Om houdingsproblemen aan te pakken kunnen oefeningen meegegeven worden.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame