Sportbegeleiding – Acupunctuur bij sportblessures

Acupunctuur bij sportblessures

Tuina Massage en acupunctuur bij sportblessures

Tuina Massagetherapie en Acupunctuur zijn bij uitstek geschikt om sporters te begeleiden. Naast trauma en ongelukken, komen klachten veelal voort uit overbelasting . De meeste klachten waarmee mensen naar de praktijk komen, zijn blessures aan de knie, enkel, hamstrings, kuit en schouder.

 Hoe begeleiden we jou? Tijdens de behandelingen richten we ons op het herstellen van blessures en behandelen van de klachten. Daarnaast is het mogelijk om middels voedingsadvies, acupunctuur en regelmatig onderhoud te werken aan de belastbaarheid van het lichaam.

Reacties van klanten:

Ze is open en eerlijk

Ik kom nu bijna twee jaar bij Merel en ik ben heel erg blij met haar, één keer in de twee weken helpt ze mij. Zo kan ik mijn werk blijven doen en daarom vind ik dat Merel een prima Tuina-therapeut is, ze is open en eerlijk, verteld precies wat er aan de hand is en geeft advies indien nodig.

3 nachten zonder slaap

“Ik stond werkelijk versteld. Ik had drie nachten niet geslapen vanwege pijn aan mijn pols. Ik had al een afspraak staan met de huisarts. Merel vroeg me of ze er even naar mocht kijken. Ze heeft een paar naalden gezet, de pols gemasseerd…en de pijn was weg. Ik wist niet wat ik moest zeggen!”

Plan een afspraak in

Uw Naam *

Uw E-mail *

Uw Telefoonnummer *

Datum & Tijdstip Aanvraag *

Extra Informatie

Nederlandse Vereniging voor
Traditionele Chinese Geneeskunde
Zhong registratie 3008780121250
Registertherapeut BNG Lic 509795R

Laatste Berichten

Contact


Ontwerp van Basis Reclame